Kategoriler

Yenile

Panasonic’ten dünyada bir ilk

Dünyanın ilk taşınabilir LCD projektörü WUXGA başta olmak üzere altı farklı modelden oluşan PT-VZ570 serisi, yüksek görüntü kalitesi, hesaplı fiyatı ve düşük enerji tüketimi, kurulum esnekliği ve birden fazla kullanıcının ortak çalışmasına dayalı altyapısıyla dikkat çekiyor.

Eko-moddayken 7000 saatlik operasyonel ömre sahip olan bu serideki projeksiyon cihazları, bakım gerektirmeyen çalışma sistemleriyle şirketlerin ve eğitim kurumlarının kullanım maliyetini düşürüyor.

Seride altı modelin hepsi taşınabilir ve tavana montaj edilebilir özelliğe sahip. Dikey Lens Shift ve Ekran Ayarı işlevleri ise, görüntülerin düz, kavisli ve eğimli zeminlere kolaylıkla yansıtılmasını sağlıyor. Dilerseniz ürünün teknik özellik tablosuna yakından bakalım.

PT-LB360 Serisinin Özellikleri:

 

PT-LW330

PT-LB360

PT-LB330

PT-LB280

Çözünürlük

WXGA (1,280 x 800)

XGA (1,024 x 768)

Parlaklık

3,300lm

3,600lm

3,300lm

2,800lm

Kontrast Oranı

5,000:1

USB Bellek Görüntüleyicisi / USB Ekranı

Yes

No

Dahili hoparlör

10W

2W

Piyasaya çıkış tarihi

Mayıs 2014

“Panasonic Günışığı Görüntüleme Teknolojisi’yle donatılmış 5000:1 kontrast oranına sahip projeksiyon cihazları, görüntülerin parlaklığını ve detay zenginliğini koruyor” şeklinde açıklama yapan Panasonic Türkiye Kurumsal Ürünler Müdürü Gökhan Erdoğan, projeksiyon cihazlarında yeni bir çığır açan seriyle ilgili olarak sözlerini şöyle sürdürüyor: “Dersliklerde veya toplantı ortamlarında kullanmak için son derece ideal olan PT-VZ570 serisi, aynı zamanda hem PC’den hem de mobil cihazlardan kablosuz projeksiyonu mümkün kılarak BYOD (Kendi Cihazını Getir) trendini de destekliyor.”

Kablosuz ağ etkinleştirilmiş ‘N-version’ projektörler, yeni nesil Miracast™ teknolojisine sahip. iOS/Android Panasonic uygulamaları ve Windows®/Mac PC’lerdeki Wireless Manager ME 6.2 yazılımı da yalnızca üç adımda, birden fazla kullanıcının kablosuz projeksiyona erişimini sağlıyor.

DIGITAL LINK özelliğiyle güçlendirilen kablosuz modeller, kullanıcıların en fazla 100 m uzunluğa sahip tek bir LAN kablosu aracılığıyla, sıkıştırılmamış full-HD video, ses ve kontrol komutlarını göndermesini sağlıyor. Bu da kurulum maliyetini ve zorluğunu büyük ölçüde ortadan kaldırıyor.

Birden fazla kullanıcının ortak çalışmasına izin veren bu özellikler, kesintisiz A/V ağ entegrasyonu sağlayan Panasonic’in diğer profesyonel görüntü ve projeksiyon cihazlarında da bulunuyor.

PT-LB360 ürün ailesi

1414761565_panasonicprojeksiyonptlb360.jpg

Eğitim ve iş ortamlarında kolay projeksiyon çözümleri sunan PT-LB360 serisi ise, dört farklı modelden oluşuyor ve kompakt kasası, 2800 – 3600 lümen parlaklık aralığı, 5000:1 yüksek kontrast oranı ile net, parlak ve kolay bir görüntüleme sunuyor.

Eko-moddayken 8000 saatlik uzun lamba ömrüne ve 5000 saatlik filtre ömrüne sahip olan bu modeller, sorunsuz çalışma vadederek bakım ihtiyacını en aza indiriyor. Panasonic’in Günışığı Görüntüleme Lite teknolojisiyle donatılan seri, aydınlık bir odada bile rahat bir projeksiyon için görüntü parlaklığını dengeleyerek kontrol altına alıyor.

PT-LB360 serisi hakkkında da görüş belirten Panasonic Türkiye Kurumsal Ürünler Müdürü Gökhan Erdoğan şunları söylüyor: “PT-LB360 serisi, hafif (3 kg’dan az) ve kompakt bir kasa ile hem sağlam bir performans sunuyor hem de kurulum sırasında müthiş bir kolaylık sağlıyor. Bu projektörler toplantılarda ve dersliklerde sunum yapmak için ideal. Kurulum ve kullanım sırasında fazla bakım gerektirmeyen bu seriyle kullanıcılar işlerine rahatlıkla odaklanabilirler.”

Corner keystone ve 1.2x zoom lens ile geliştirilen PT-LB360 serisi, dikey ve yatay projeksiyon özelliğine sahip. Curved Screen Correction özelliği ise, projeksiyon cihazlarının kıvrımlı yüzeylerde bile görüntüleri sorunsuz yansıtabilmesini sağlıyor. Cihazlardaki Memory Viewer işlevi, kullanıcıların USB bellek takarak PDF dosyalarını yansıtabilmelerine ve PC olmadan da sunum yapabilmelerine yardımcı oluyor. Dahili hoparlör ve doğrudan kapama ise, dersliklerde ve toplantı odalarında kullanımı kolaylaştıran unsurlardan yalnızca birkaçı.