Kategoriler

Yenile

Nvidia & AMD kavgası ölümle sonuçlandı!

BildiÄŸiniz üzere Nvidia ve AMD uzun yıllardır oyunlar için ve profesyonel amaçlar için grafik kartı üreten ÅŸirketler olmakla birlikte, bu iki firma da bu alanda liderler.

Nvidia ve AMD sürekli birbirlerine karşı büyük bir rekabet göstermekte olduklarından bu durum sıklıkla forumlara yansımakta hatta YouTube kanallarında da bu konuyla ilgili çok sayıda video bulabilirsiniz. Nvidia ve AMD’nin büyük hayranları bulunmakta mesela Nvidia fanı olan kiÅŸi, AMD fanı olan baÅŸka bir kiÅŸiye kinlenebiliyor ya da aynı ÅŸekilde tam tersi.

Bu durum şuana kadar hep forumlarda uzun sayfalarca süren tartışma konularından başka bir yere taşınmamıştı. Fakat son zamanda Rusya’da gerçekleşen olayda AMD ile Nvidia kavgası ilk kez kanlı sonuçlandı. İki oyuncu, Nvidia’nın mı yoksa AMD’nin mi daha iyi grafik kart ürettiği konusunda tartışmaya başladılar.

1487681745_nvidia-mi-696x464.jpeg

Tartışma sırasında sarhoş olan oyunculardan biri, arkadaşının AMD’nin Nvidia’dan daha iyi olduğunu savunmaya devam etmesi üzerine bıçak darbeleriyle onu öldürdü. Bu inanması güç olayın ardından katil zanlısı, 9.5 yıl hapis cezasına çarpttırıldı.

KAYNAK : Nvidia - AMD kavgası ölümle sonuçlandı!