Kategoriler

Yenile

Necati Şaşmaz'ın Taksim meydanı "Demokrasi Nöbeti" Konuşması

Necati ÅžaÅŸmaz 15 Temmuz 2016 darbe giriÅŸimi sonrası Çekmeköy - TaÅŸdelen meydanında demokrasi nöbetine katıldı. 

İşte Necati Şaşmaz'ın demokrasi nöbetinde yaptığı o konuşma:

"Yine bir meydanda sizlerle beraberim.

Aziz, çok saygı değer kardeşlerim, abilerim.

Milli irademizi çevirmeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar ama biz dimdik karşılarında durduk. Bir tankın altından bir diğer tanka fırladık. Durdurmaya çalıştık. Çok şükür, durdurduk ve bunu durduran milletimize şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum.

Bu malum mecnun-u iktidar, yani adı üstünde iktidar delisi bir terör örgütü gibi bu milletle savaştı. Aziz milletimiz bu demokrasi savaşında karşısında durdu ve onu ezdi.

Dedi ki; biz demokrasiye inanıyoruz. Biz gücümüzü bu demokrasiden alıyoruz, birlikteliğimizden alıyoruz. Halkımız Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, etnik ayrımları, inançsal ayrımlarıyla bir bütünüz ve demokrasinin yanındayız dedi.

Onlar insan sever göründüler. Birçok insanı Allah için kandırdılar. Allah ile kandırdılar. Ama bugün biz gerçek yüzlerini gördük. 14.yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmak istiyoruz. Dizimizin başında bunlar hayal ürünüdür diye yazdık ama bugün yine görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş, izleyenlerimiz bilir.

İnşallah biz bunları anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Sesimiz çıktıkça, meydanlarda, sokaklarda, her yerde. Bizler bir bütünüz. Bizler bu milletiz. Her mahallede, her şehirde, her vatanda, her sokakta, soluduğumuz her havada biz özgürlüğümüzü hissediyoruz. Biz bir bütünüz. Bizi bölmeye çalışmış olabilirler, olacaklardır da. Bu oyun hiçbir zaman bitmez. İnşallah hep beraber olalım, birliğimizi muhafaza edelim.

Allah’a emanet olun!"

 

 

 

Â