Kategoriler

Yenile

Kurtlar Vadisi oyuncuları Osmaniye'de hayranlarıyla buluştu

"Kurtlar Vadisi Vatan" filminin tanıtımı için Osmaniye'ye gelen Necati Şaşmaz, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu hayranlarıyla bir araya geldi.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini konu alan filmin ünlü oyuncuları, Osmaniye'deki bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu.

Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'a izleyicileri yoğun ilgi gösterdi.

Şaşmaz, 14 yıldır her perşembe günü evlere misafir olduklarını ve insanların kendilerini "aileden birisi" olarak gördüğünü belirterek, herkese teşekkür etti.

"Kurtlar Vadisi Vatan" filmini 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde şehit ve gazi olanlar ile yüreği onlarla beraber çarpanlar için yaptıklarını belirten Necati Şaşmaz, "Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmaya çalışıldı. Yapılmış planlar vardı. Ancak unuttukları bir şey vardı. Bu milletin iradesi ve Allah'ın en iyi plan yapıcı oluşu. Bu filmde, darbe girişiminin başarılı olması halinde yaşayacağımız sıkıntıları sizlere göstermek istedik." ifadesini kullandı.

Oyuncular, halk buluşmasının ardından filmin gösterildiği salonları ziyaret ederek, filmi vatandaşlarla birlikte izledi.