Kategoriler

Yenile

Gülben ve Erhan aşkı caiz değil!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in gazeteci sevgilisi Erhan Çelik'le Umre ziyareti sırasında çekilen el ele fotoğrafı günlerce çok konuşuldu.

Çelik, bu fotoğrafı Ergen'in yaş gününde "Teklik makamına giden yolun başlangıcından bu yana her yeni gün yeni bir doğum ama bugün başka" yorumuyla paylaştı. Herkesin çok konuştuğu bu fotoğrafa dün 'Söylemezsem Olmaz' isimli programa katılan Dr. Arif Aslan'dan olay yaratacak yorumlar geldi.

ÜNLÜ ÇİFTTEN AÇIKLAMA YOK

Ünlü ilahiyatçı şunları söyledi: "Aşk, Allah'ın bir lütfu. Bu lütfun da Allah'ın bizi çağırdığı topraklarda resmedilmesi yine büyük bir lütuf. Ama bir şartımız var; nikah… Tahmin ediyorum ki; Gülben Ergen ile Erhan Bey dini nikah kıymışlardır. Çünkü Gülben Hanım bu konularda çok hassastır. Nikah yoksa el ele tutuşmaları caiz değil haramdır. Dini nikah için en azından iki kişinin şahit olması lazım. İki şahit varsa dini nikah kıyılmıştır." İlahıyatçının bu sözlerinin ardından herkesin aklına "Ünlü çift, dini nikah kıydı mı?" sorusu geldi.

1 YILDIR BiRLiKTELER

Son dönemde Çelik'le olan ilişkisiyle gündemden düşmeyen Gülben Ergen, Umre'de çekilen fotoğrafın 1 yıl öncesine ait olduğunu söyleyerek beraberliğin uzun süredir gizli gizli sürdüğünü itiraf etti.