Kategoriler

Yenile

En iyi yılbaşı hediyesi: PlayStation 4

Sony PlayStation®4 (PS4â„¢) güçlü grafikleri ve hızı, derin ÅŸekilde bütünleÅŸik sosyal yetenekleri ile sunduÄŸu zengin ve sarmalayıcı oyun deneyimi ile, sevdiklerine tüm yıl boyunca tadını çıkaracakları, eÄŸlenceli bir yılbaşı hediyesi almak isteyenler için mükemmel bir seçim oluyor. PS4â„¢ turnuvaları ve oyun partileri, heyecan ve maceralı dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) ve aralarında bağımsız yapımcıların da bulunduğu sektörün en iyi yazılım geliştiricilerinin ve yayıncılarının sunduğu oyunlarla genişlemeyi sürdüren PS4™ platformu, THE LAST OF US: REMASTRED, (SCE WWS), INFAMOUS: SECOND SON (SCE WWS), DRIVECLUB, (SCE WWS) Call of Duty: Advanced Warfare, (Activision), FIFA15, (Electronic Arts), PES 2015 (Konami), Assassin’s Creed: Unity (Ubisoft Entertainment) ve bunun gibi daha birçok popüler oyun sunuyor. Bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen Resogun (Housemarque), Fez (Polytron Corporation) ve Dead Nation: Apocalypse Edition (Housemarque Climax Studios) gibi seçenekleriyle, yeni yılda oyun keyfi yaşamak isteyenlerin yüzlerini güldürüyor.

1419859088_ps410.jpg

GeniÅŸ oyun yelpazesiyle eÅŸsiz, ilgi çekici ve sıradışı deneyimler yaÅŸatan PlayStation® için Sony Computer Entertainment Worldwide Studios tarafından geliÅŸtirilen yeni oyunların önemli bir kısmı, daha fazla oyun severe hitap edebilmek için, Türkçe altyazılı veya dublajlı olarak sunuluyor. Böylece oyun tutkunlarıyla PlayStation® arasındaki özel baÄŸ daha da güçleniyor.

1419859099_dualshock401.jpg

Üstelik aynı mekânda buluşamayan oyun severler, dünyanın dört bir yanındaki dostları ile deneyimlerini paylaşmak için PS4 sisteminin sosyal özelliklerinden da faydalanabiliyorlar. Kablosuz Kontrol Cihazı’nın (DUALSHOCK®4) üzerinde bulunan SHARE (PAYLAŞ) düğmesi ile paylaşım ve Twitch ve Ustream çevrimiçi video gerçek zamanlı veri aktarım platformları üzerinden de PS4 sistemlerinden oyun yayınları yapılıyor.

1419859110_ps405.jpg

Ayrıca, yeni eklenen Oyunu PaylaÅŸ (Share Play) özelliÄŸi ile, dünyanın her yerindeki PSN arkadaÅŸlarınızla birlikte oyunların tadını birlikte çıkarabiliyorsunuz. Yalnızca SHARE (PAYLAÅž) düğmesine basarak favori oyunlarınızı oynarken onlara izletmek, kontrolü onlara devretmek ya da yerel çok oyunculu bir oyunda birlikte oynamak mümkün oluyor. Böylece arkadaşınıza yeni bir oyunu denetebiliyor ya da zorlu bir bölüm sonu canavarında yardım alabiliyorsunuz. PS4 sahipleri sadece geleneksel oyun oynama deneyiminin keyfine varmakla kalmıyor, aynı zamanda sadece PlayStation üzerinden mümkün olan interaktif eÄŸlence deneyimlerini de yaşıyorlar.

KAYNAK : En iyi yılbaşı hediyesi: PlayStation®4