Kategoriler

Yenile

Cansu Tosun'a Çağan Irmak'tan uyarı

Oyuncu Cansu Tosun, galasına katıldığı filmin finalini Instagram hesabından paylaşınca yönetmen Çağan Irmak tarafından uyarıldı. Özür dileyen Tosun, mesajını sildi.

Milliyet'in haberine göre, Yapımcılığını TAFF Pictures’ın yaptığı, senarist ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, ‘Unutursam Fısılda’ filminin galasına aralarında Cansu Tosun’un da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin ve Hümeyra gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film, küçük bir kasabadan müzik tutkusuyla yola çıkan ‘Ayperi’ ve ‘Tarık’ın şöhret yolculuğunda onlara eşlik eden ‘Erhan’ın hikâyesini konu alıyor.

‘VİDEOYU KALDIR’ Dün vizyona giren filmin birkaç gün önce Kanyon’da yapılan galasına katılan genç oyuncu Cansu Tosun, galadan hemen sonra filmin finalini Instagram hesabından paylaştı. Final sahnesine Tosun’un takipçileri çok sayıda yorum yazdı. Durumun farkına varan Irmak ise Tosun’a müdahale ederek, videosunun altına, “Cansu rica etsem videoyu kaldırır mısın? Final çünkü” yazdı. Videoyu kaldıran Tosun, Çağan Irmak’tan özür diledi.