Kategoriler

Yenile

Bonzai kullanan gencin 'İbretlik' görüntüsü

Bursa'da bir tür sentetik uyuşturucu madde olan bonzai kullandıktan sonra rahatsızlanan ve polis aracı ile hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki M.K.’nın bilinci kapandı. Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından saldırganlaşan M.K.’yı polis ve yakınları güçlükle etkisiz hale getirmeye çalıştı. M.K.'nin bu anları cep telefonu ile görüntülendi.

Video İçin Tıklayın

Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla birlikte bonzai alan M.K. aniden rahatsızlanıp yere düştü. Haber verilmesi sonucu olay yerinin yakınında devriye görevi yapan polisler, M.K.'nin yanına geldi. Bu sırada polisin ekip aracıyla hastaneye götürülmek istenen M.K.'nin bilinci kapandı.

Arkadaşının yüzüne vurarak kendisine getirmeye çalıştığı M.K. devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra kendine gelen ve saldırganlaşan M.K. güçlükle etkisiz hale getirilirken, bu anlar arkadaşları tarafından baştan sona cep telefonu ile görüntülendi. Bursa'da son günlerde yaygınlaşan bonzai kullanımı nedeniyle son bir ay içersinde üç kişi öldü, 8 kişi ise koma halinde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.